Om PhoneFix Östersund AB

VI GER DIN MOBILTELEFON
ETT MER LEKFULLT OCH LÄNGRE LIV

Mobiltelefoner, surfplattor, datorer och spelkonsoller, dina prylar spelar en viktig roll i ditt yrkes-, personliga- och skolliv. När din telefon, surfplatta eller bärbara dator går sönder vill du att en expert ska hantera reparationen. Det är där vi kommer in. Med över ett decennium av erfarenhet inom elektronikreparationsindustrin kan Phonefix Östersund få jobbet gjort snabbt och effektivt.

VAD KAN VI FIXA ?

Hos oss kan direkt få din mobiltelefon lagad. Vare sig det gäller iPhone och iPad reparation eller service på flera andra kända märken så som HTC, Samsung Galaxy, Sony, Huawei  och LG. Behöver du laga krossat glas på mobilen eller byta skärm på din läsplatta. Hos oss på PhoneFix Östersundab behöver du aldrig vänta länge när du utför din reparation. De flesta trasiga telefonerna blir vanligen reparerade inom två timmar!

En del datorer är som en gammal häst – trög i starten och ovillig att samarbeta. Vi erbjuder datorservice som förvandlar din dator till en kapplöpningshäst.

BESÖK OSS I ÖSTERSUND

Vi hjälper våra kunder genom vårt sätt att arbeta: snabba, hållbara och nära dig. Förutom en kunnig expert tycker vi också att det är viktigt att du skall träffa en ödmjuk och vänlig tekniker som tar sig tid att hjälpa dig när du vänder dig till oss.

kONTAKTA OSS

FIXA DIN MOBIL, DATOR, TV, SURFPLATTA, WATCH

Det är lönsamt att laga din mobil än att köpa en ny, vare sig det gäller iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Sony eller HTC. Marknaden för att reparera mobiltelefoner har växt de senaste åren, men för dig som kund är det inte alltid lätt att hitta en bra verkstad.

PhoneFix Östersund är din bästa alternativ för Mobilreparation och Datorservice

Vi använder cookies för att kunna ge dig en bättre upplevelse. Om du fortsätter att använda sidan tolkar vi det som att du accepterar detta.
Accept